 
																					Naprosto luxusní nízkosacharidový (lowcarb) oběd/večeře.
Variabilní dle chuti - od Malvíny Hudyové, děkujeme:)
- 1h
- 6 porcí
- středně obtížné
Potřebné suroviny
| Korpus | |
|---|---|
| 200 g | 200 g | 
| 90 g | 90 g | 
| 1 špetka | 1 špetka | 
| Náplň | |
| 3 kusy | 3 kusy | 
| 4 kusy | 4 kusy | 
| 200 ml | 200 ml | 
| nebo Lučina, Palouček 130 g | 130 g | 
| 1 kus | 1 kus | 
| 1 špetka | 1 špetka | 
Postup přípravy
- 
																													Semínka rozmixujeme nejemno, přidáme změklé máslo a sůl. Vypracujeme těsto a dáme na 10min do mrazáku. Těsto po té vmačkáme do formy,propícháme vydličkou a pečeme na 180°C 10min. 
- 
																													Ze zeleniny si připravýme plátky pomocí širší škrabky. Začínáme od středu,po té namotáváme okolo a okolo a okolo až ke kraji :). Sýr si rozmixujem se smetanou a vejcem, osolíme já přidala i česnek, ale nemusí býtC Pečem 30 - 40 min. na 180°C. Můžem podávat teplé i studené. 
Makronutrienty
22%
23%
| Čeho | na 100 g | na 1 porci | 
|---|---|---|
| Energetická hodnota | 686 kJ | 2 431 kJ | 
| Kalorická hodnota | 164 kcal | 581 kcal | 
| Sacharidy z toho cukry | 5,68 g 1,62 g | 20,1 g 5,74 g | 
| Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,568 SVJ | 2,01 SVJ | 
| Tuky z toho nasycené mastné kyseliny | 14 g 6,07 g | 49,6 g 21,5 g | 
| Bílkoviny | 5,91 g | 20,9 g | 
| Sůl | 0,258 g | 0,914 g | 
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů

 
							 
							 
							












