Zdravá nízkosacharidová snídaně či dezert.
- 5m
- 1 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
Pudink | |
---|---|
100 g |
100 g |
20 g |
20 g |
1 kus |
1 kus |
Navrch | |
5 kusů |
5 kusů |
2 kusy |
2 kusy |
1 lžička |
1 lžička |
Postup přípravy
-
Zralé avokádo si v misce rozmačkám.
Ve smetaně rozpustím čokoládu a avokádo metličkou vmíchám .
Hotový pudink ozdobím ovocem a dám do ledničky vychladit.
Makronutrienty
39%
10%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 651 kJ | 2 592 kJ |
Kalorická hodnota | 156 kcal | 619 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
9,64 g
3,56 g |
38,4 g
14,2 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,964 SVJ | 3,84 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
12,9 g
4,83 g |
51,2 g
19,3 g |
Bílkoviny | 2,4 g | 9,58 g |
Sůl | 0,026 g | 0,104 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů