Vločkové "donuty"

Veronika's cuisine

Účastní se soutěže: Chutné svačinky

Vločkové "donuty"

Jednou ráno jsem dostala chuť na něco jiného než kaši. Chtěla jsem upéct oat pizzu, ale našla jsem recept na tyto mňamky. Postup a pečeni je velmi rychlé a nenáročné. Donutky jsou krásně nadýchané - žádné tvrďouše. 

Postup přípravy

  1. Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. Banán s medem a skořicí rozmixujeme dohladka. Přidáme vejce, vločky, mouku, sodu, seminka, kousky čokolády a důkladně promícháme. Ze vzniklé hmoty tvarujeme na pečici papir kroužky nebo jakekoliv jine tvary.

  2. Pečeme do zlatova 10-15 minut. Vychladlé donuty zdobíme čimkoliv co nam chutná, ja použila sojovy jogurt, domáci jahodovou marmeládu a ovoce.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte