VEPŘOVÉ LEDVINKY NA SMETANĚ S BATÁTOVÝMI HRANOLKY

Oli

Skvělé nízkosacharidové vnitřnosti od Věry Husákové, děkujeme :)

Postup přípravy

  1. Ledvinky rozkrojím a odstraním všechny močovody, nechám přes noc odležet v mléce, pak pořádně propláchnu pod tekoucí vodou.

  2. Druhý den nakrájím na nudličky cca 1 cm silné a opeču na sádle, vyndám do talíře. Na výpeku opeču cibuli nakrájenou na proužky, zapráším paprikou, nechám rozvonět a zaliji vývarem. Vrátím zpět ledvinky a pod pokličkou dusím doměkka, cca 45minut, zaliji smetanou, osolím, opepřím a nechám přejít varem. Odstavím a zamíchám zakysanku s nakrájenou petrželkou.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte