Sýrové knedlíčky do polévky - LC

Sýrové knedlíčky do polévky - LC 1 další fotka

Krásně barevné knedlíčky - nízkosacharidová zavářka do kedlubnové (i jiné zeleninové či masové) polévky.

Ruth Šormové děkujeme za skvělý recept :)

Postup přípravy

  1. Knedlíčky: smíchat v misce 1 vejce, 2 lžíce olivoveho oleje pomace, sůl, pepř, muškátový oříšek, 2 lžíce jemně strouhaného parmezánu, mandlovou mouku.

  2. Podle fantazie a chuti přidat bylinky, případně curry/ kurkumu/rajčatový prášek, v dlaních koulet knedlíčky, dát do vroucí vody a vařit 5 minut.

  3. Polévka: rozmixovat dobře uvařenou kedlubnu, příp. jinou zeleninu, s trochou vývaru dohladka a zjemnit smetanou.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte