Štika na smetaně - LC

Štika na smetaně - LC

Rybu jsem doplnila dýňovou kaší - výtečný zdravý nízkosacharidový oběd do hodinky na stole.

Luxusní low carb oběd od Boženky Vaculkové, děkujeme:)

Postup přípravy

  1. Štiku nakrájet na špalíky, posypat gril kořením, pokapat olivovým olejem, nechat přes noc v lednici.

  2. Druhý den do pekáče na vymazaný pečící papír nakrájet 2 velké cibule na plátky, položit kousky štiky každý kousek obalit v anglické(asi 20dkg),zalít 1 smetanou na šlehání a přikryté alobalem péct na 180st 30 minut, potom ještě 15 minut bez přikrytí.

  3. Vhodná LC příloha je dýňová kaše - navíc je sezóna:).

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte