 
																					- 30m
- 1 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
| Pyré | |
|---|---|
| 250 g | 250 g | 
| 0,5 lžičky | 0,5 lžičky | 
| 1 špetka | 1 špetka | 
| 1 kus | 1 kus | 
| 2 kusy | 2 kusy | 
| 1 snítka | 1 snítka | 
| 1 lžička | 1 lžička | 
| Prso | |
| 150 g | 150 g | 
| 2 špetky | 2 špetky | 
| 1 špetka | 1 špetka | 
| 1 lžička | 1 lžička | 
Postup přípravy
- 
																													Dýni nakrájíme i se slupkou, osolíme, opepříme, přidáme nasekaný česnek a nakrájenou cibuli, rozmarýn a máslo. Dáme do zapékací mísy a pečeme na 180 st. doměkka. Pak vyjmeme rozmarýn a rozmixujeme tyčovým mixérem. Podle chuti dosolíme. 
- 
																													Kuřecí prso rozkrojíme na menší kousky, naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na sádle. 
Makronutrienty
35%
51%
| Čeho | na 100 g | na 1 porci | 
|---|---|---|
| Energetická hodnota | 281 kJ | 1 403 kJ | 
| Kalorická hodnota | 67,3 kcal | 335 kcal | 
| Sacharidy z toho cukry | 5,21 g 2,04 g | 25,9 g 10,2 g | 
| Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,521 SVJ | 2,59 SVJ | 
| Tuky z toho nasycené mastné kyseliny | 1,98 g 0,74 g | 9,89 g 3,69 g | 
| Bílkoviny | 7,6 g | 37,9 g | 
| Sůl | 1,09 g | 5,45 g | 
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů

 
																							 
							 
							 
							











