...a k tomu fazolky...luxusní nízkosacharidový oběd :)
www.instagram.com/anetschneiderova/
- 3h
- 3 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
Maso | |
---|---|
500 g |
500 g |
2 lžičky |
2 lžičky |
1 lžíce |
1 lžíce |
sýr parmazánového typu, strouhaný 10 g |
10 g |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
Fazolky | |
500 g |
500 g |
1 špetka |
1 špetka |
1 lžička |
1 lžička |
Postup přípravy
-
Panenku očistíte a pomažete hořčicí, zabalíte a necháte pár hodin marinovat.
-
Smícháte si ořechy s parmazánem a bylinkami a poté panenku obalíte a pečete na pečicím papíru nebo vymazaném pekáči ve vyhřáté troubě na 180 stupňů cca 25 minut. Fazolky jsem jen povařila a ochutila pepřem a také bylinkami????
Makronutrienty
20%
61%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 368 kJ | 1 274 kJ |
Kalorická hodnota | 88 kcal | 304 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
3,61 g
0,435 g |
12,5 g
1,5 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,361 SVJ | 1,25 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
3,48 g
1,09 g |
12 g
3,78 g |
Bílkoviny | 11,3 g | 39,1 g |
Sůl | 0,608 g | 2,1 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů