Panenka v hořčici s parmazánovo-ořechovou krustou s bylinkami
...a k tomu fazolky...luxusní nízkosacharidový oběd :) www.instagram.com/anetschneiderova/
- 3h
- 3 porce
- jednoduché
Suroviny pro 3 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
vepřová panenka | 500 g |
hořčice plnotučná | 2 lžičky |
ořechy vlašské mleté | 1 lžíce |
sýr parmazánového typu, strouhaný | 10 g |
kořenicí směs bylinková | 1 lžíce |
sůl | 1 špetka |
pepř černý mletý | 1 špetka |
zelené fazolové lusky mražené | 500 g |
sůl | 1 špetka |
kořenicí směs bylinková | 1 lžička |
Postup přípravy
-
Panenku očistíte a pomažete hořčicí, zabalíte a necháte pár hodin marinovat.
-
Smícháte si ořechy s parmazánem a bylinkami a poté panenku obalíte a pečete na pečicím papíru nebo vymazaném pekáči ve vyhřáté troubě na 180 stupňů cca 25 minut. Fazolky jsem jen povařila a ochutila pepřem a také bylinkami????
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů