Panenka v hořčici s parmazánovo-ořechovou krustou s bylinkami

Aneta Schneiderová

...a k tomu fazolky...luxusní nízkosacharidový oběd :) www.instagram.com/anetschneiderova/

Panenka v hořčici s parmazánovo-ořechovou krustou s bylinkami

Suroviny pro 3 osoby

Čeho Kolik
vepřová panenka 500 g
hořčice plnotučná 2 lžičky
ořechy vlašské mleté 1 lžíce
sýr parmazánového typu, strouhaný 10 g
kořenicí směs bylinková 1 lžíce
sůl 1 špetka
pepř černý mletý 1 špetka
zelené fazolové lusky mražené 500 g
sůl 1 špetka
kořenicí směs bylinková 1 lžička

Postup přípravy

  1. Panenku očistíte a pomažete hořčicí, zabalíte a necháte pár hodin marinovat.

  2. Smícháte si ořechy s parmazánem a bylinkami a poté panenku obalíte a pečete na pečicím papíru nebo vymazaném pekáči ve vyhřáté troubě na 180 stupňů cca 25 minut. Fazolky jsem jen povařila a ochutila pepřem a také bylinkami????

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů