Výborná chuťovka a rychlé nízkosacharidové pohoštění...
- 20m
- 3 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
| Směs | |
|---|---|
|
hermelín, sýr s bílou plísní na povrchu 3 kusy |
3 kusy |
|
1 kus |
1 kus |
|
2 kusy |
2 kusy |
|
10 g |
10 g |
|
3 kusy |
3 kusy |
|
1 špetka |
1 špetka |
|
kořenicí směs grilovací koření 1 lžička |
1 lžička |
|
kořenicí směs provensálské bylinky 1 lžička |
1 lžička |
|
300 ml |
300 ml |
Postup přípravy
-
Do rozříznutých hermelínů gril. kořeni, česnek. Skládat do sklenice, průběžně sypat pepř a bylinky, prokládat cibuli, zalit olejem.
-
Nechat 3 dny při pokojové teplotě a pak do lednice.
Makronutrienty
4%
16%
| Čeho | na 100 g | na 1 porci |
|---|---|---|
| Energetická hodnota | 2 055 kJ | 5 230 kJ |
| Kalorická hodnota | 491 kcal | 1 250 kcal |
|
Sacharidy
z toho cukry |
2,57 g
0,468 g |
6,54 g
1,19 g |
| Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,257 SVJ | 0,654 SVJ |
|
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
49,9 g
5,88 g |
127 g
15 g |
| Bílkoviny | 10,1 g | 25,7 g |
| Sůl | 1,16 g | 2,95 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů














