Kuřecí játra s květákovou rýží

Oli

Kuřecí játra s květákovou rýží

Rychlý lowcarb oběd, děkujeme Jance Folkové za recept :)

Postup přípravy

  1. 1/2 kg kuřecích jater jsem nakrájela na kostky a osmažila na lžíci sádla s cibulí, kouskem pórku a čerstvou paprikou (měla jsem jen zelenou, ale barevnější jsou hezčí). Podlila jsem trochu vývarem, přidala lžičku červené papriky, mletý pepř, sůl a restovala jsem asi 10 minut, dokud se tekutina trochu neodpaří.

  2. Příloha květáková rýže: 1/2 syrového květáku jsem nahrubo rozsekala v mixéru a chvíli restovala na 1 osmažené cibuli na lžíci másla. Špetka muškátového květu, sůl, pepř.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte