Vhodná snídaně pro LC stravování.
- 15m
- 1 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
| Potřebné suroviny na kaši: | |
|---|---|
|
40 g |
40 g |
|
120 ml |
120 ml |
|
50 ml |
50 ml |
Postup přípravy
-
Kešu přes noc namočíme do vody. Ráno vodu slijeme. Kešu rozmixovat. Vše smíchat. Dát na pánvičku, povařit než kaše zhoustne
-
Kešu přes noc namočíme do vody. Ráno vodu slijeme. Kešu rozmixovat. Vše smíchat. Dát na pánvičku, povařit než kaše zhoustne
Makronutrienty
21%
13%
| Čeho | na 100 g | na 1 porci |
|---|---|---|
| Energetická hodnota | 1 245 kJ | 2 615 kJ |
| Kalorická hodnota | 298 kcal | 625 kcal |
|
Sacharidy
z toho cukry |
8,78 g
3,99 g |
18,4 g
8,37 g |
| Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,878 SVJ | 1,84 SVJ |
|
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
27,8 g
13,4 g |
58,3 g
28 g |
| Bílkoviny | 5,55 g | 11,6 g |
| Sůl | 0,087 g | 0,182 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů














