@hrisny_lowcarb
https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...
- 20m
- 2 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
| Polévka | |
|---|---|
|
350 g |
350 g |
|
200 g |
200 g |
|
500 ml |
500 ml |
|
1 špetka |
1 špetka |
|
2 špetky |
2 špetky |
|
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Kapustičky uvaříme ve vývaru doměkka. V druhém rendlíku uvaříme batát v osolené vodě. Část kapustiček vyndáme a část rozmixujeme (aby se zahustila). Potom vrátíme kapustičky, přidáme uvařený batát a dochutíme.
Makronutrienty
76%
22%
| Čeho | na 100 g | na 1 porci |
|---|---|---|
| Energetická hodnota | 132 kJ | 695 kJ |
| Kalorická hodnota | 31,6 kcal | 166 kcal |
|
Sacharidy
z toho cukry |
6,38 g
1,49 g |
33,6 g
7,83 g |
| Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,638 SVJ | 3,36 SVJ |
|
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
0,183 g
0,055 g |
0,963 g
0,29 g |
| Bílkoviny | 1,88 g | 9,88 g |
| Sůl | 0,58 g | 3,05 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů











