Klasika v lowcarb provedení - úžasně dobrá sytá polévka!
Děkujeme Zuzce Causeway za krásný recept :)
- 8h
- 6 porcí
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Polévka | |
---|---|
500 g |
500 g |
1 kus |
1 kus |
2 kusy |
2 kusy |
0,5 kusu |
0,5 kusu |
1 kus |
1 kus |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
4 kusy |
4 kusy |
Knedlíčky | |
200 g |
200 g |
1 kus |
1 kus |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
5 kusů |
5 kusů |
1 lžíce |
1 lžíce |
3 lžíce |
3 lžíce |
4 lžíce |
4 lžíce |
Nudle | |
2 kusy |
2 kusy |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
1 hrst |
1 hrst |
Postup přípravy
-
Maso jsem dala do hrnce s vodou a varila pomalu ,ze zacatku kdyz se vyvar zacal varit tak jsem davala penu pryc .Az se pena na vrchu nedelala tak se vyvar varil pomalu 7 hodin. AZ byl vyvar hotovej ,pridala jsem zeleninu a varila do zmeknuti. Maso s kostma jsem vytahla ,obrala ,zeleninku nakrajela na kosticky a vyvar je hotovej.
-
Jatra si ocistime a nameleme ,pridame veskere ingredience a dame varit vodu a delame knedlicky.Az vyplavou na povrch tak jeste chvilenku nechame avarit a jsou hotove a hlavne mekke.
-
Nudle: vajicka rozslehame,pridame sul a na neprilnavou panvicku nalejeme rozmixovane vajicka a smazime z obouch stran na sucho.Omeletu vyndame na prkynko a nakrajime na nudle.
-
No a naaranzujem talir se zeleninkou ,masem ,nudelma a jatry a nalejeme dobry vyvar, pridana petrzelka.
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů