Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi a játrovými knedlíčky

Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi a játrovými knedlíčky

Klasika v lowcarb provedení - úžasně dobrá sytá polévka!

Děkujeme Zuzce Causeway za krásný recept :)

Postup přípravy

  1. Maso jsem dala do hrnce s vodou a varila pomalu ,ze zacatku kdyz se vyvar zacal varit tak jsem davala penu pryc .Az se pena na vrchu nedelala tak se vyvar varil pomalu 7 hodin. AZ byl vyvar hotovej ,pridala jsem zeleninu a varila do zmeknuti. Maso s kostma jsem vytahla ,obrala ,zeleninku nakrajela na kosticky a vyvar je hotovej.

  2. Jatra si ocistime a nameleme ,pridame veskere ingredience a dame varit vodu a delame knedlicky.Az vyplavou na povrch tak jeste chvilenku nechame avarit a jsou hotove a hlavne mekke.

  3. Nudle: vajicka rozslehame,pridame sul a na neprilnavou panvicku nalejeme rozmixovane vajicka a smazime z obouch stran na sucho.Omeletu vyndame na prkynko a nakrajime na nudle.

  4. No a naaranzujem talir se zeleninkou ,masem ,nudelma a jatry a nalejeme dobry vyvar, pridana petrzelka.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte