- 30m
- 4 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
Příloha | |
---|---|
140 g |
140 g |
1 špetka |
1 špetka |
1 lžička |
1 lžička |
Zelenina s tofu | |
1 lžíce |
1 lžíce |
5 kusů |
5 kusů |
180 g |
180 g |
300 g |
300 g |
300 g |
300 g |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
2 lžíce |
2 lžíce |
Postup přípravy
-
Belugu uvařte podle návodu, osolte a promíchejte s troškou olivového oleje.
Mrkev nakrájejte na kolečka a společně s lusky uvařte na páře na skus.
Na pánvi rozehřejte hgí a orestujte nadrobno nakrájenou cibulku. Tofu nakrájejte na kostičky a přidejte k cibulce. Restujte do zlatova. Přidejte zeleninu, protlak a koření. Můžete přidat vaše oblíbené bylinky. Promíchejte a máte hotovo.
Makronutrienty
63%
24%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 406 kJ | 1 116 kJ |
Kalorická hodnota | 97,1 kcal | 267 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
14,2 g
2,21 g |
38,9 g
6,07 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 1,42 SVJ | 3,89 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
2,85 g
1,2 g |
7,82 g
3,29 g |
Bílkoviny | 5,31 g | 14,6 g |
Sůl | 0,431 g | 1,19 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů