ČIROK s kuřecím masem a fazolkami

Michaela Rau

Účastní se soutěže: Spolu u stolu

ČIROK s kuřecím masem a fazolkami

tak jsem vám zjistila, že jsem 100 let za opicemi zase.. teda za starým Egyptem a díky tomu jsem dneska objevila "Ameriku" :D asi před 2 měsíci jsem si objednávala z jednoho e-shopu věci na pečení a hodila do košíku i pár věcí, které neznám, že vyzkouším.. když přišel balík, uklidila jsem věci a k vyzkoušení se samozřejmě nedostala, ikdyž na mě občas mrknul, když jsem šla pro semínka do chleba.. až dneska mě v obchodě kopla čiroková mouka, tak si říkám, sakra vždyť jsem chtěla zkusit ten čirok.. mouku jsem popadla a hned po příchodu domů jsem šla lovit informace a sáček čirokem..

Postup přípravy

  1. - nakonec jsem ho jednoduše propláchla, povařila 30 minut, nechala pod pokličkou ještě odpočinout a zatím šla lehce povařit čerstvé fazolky a nakrájet cibuli s masem - to jsem prohodila kořením tandoori masala a solí s pepřem, pak už jenom orestovala maso s cibulí, přidala na skus uvařené fazolky (povaříme asi 4-5 minut), promíchala, krátce prohřála, trochu zakápla sojovkou a mohlo se podávat

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte