VEPŘOVÉ ŽALUDKY NA SMETANĚ

Oli

Děkujeme Věře Husákové za lowcarb recept :)

Postup přípravy

  1. Vepřové žaludky očistím a krátce povařím, vodu vyliji a to opakuji ještě 2x. Pak žaludky pořádně propláchnu a v další osolené vodě uvařím doměkka, nakrájím na kousky, vývar si nechám na omáčku.

  2. Na slanině osmažím cibuli, nechám zavonět polovinu česneku, přidám žaludky, žampiony, papriky, kmín, krátce zarestuji a zaliji vývarem. Pod pokličkou dusím 20minut, přidám ve vodě rozmíchanou lupinovou mouku, prolisovaný česnek, majoránku, pepř a je-li třeba sůl a dusím dalších 10minut.Zaliji smetanou a nechám přejít varem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte