Vepřová kotleta se žampiony a sýrem, květáková rýže s kari

Vepřová kotleta se žampiony a sýrem, květáková rýže s kari

Postup přípravy

  1. Kotletu naklepeme , po straně trošku nařízneme, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na oleji. Pak přendáme do zapékací misky.

    Do výpeku přidáme cibuli nakrájenou na kolečka , orestujeme a přidáme nakrájené žampiony, osolíme a orestujeme. Žampiony navršíme na kotletu , do pánve nalijeme trošku horké vody , vařečkou uvolníme vše připečené a nalijeme k masu. Zapékáme asi 30 minut a před koncem pečení posypeme nastrouhanou goudou.

  2. Do pánve dáme rozpustit máslo, přidáme nahrubo nastrouhaný květák , prolisovaný česnek, mletou papriku , kari, osolíme, opepříme a orestujeme.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte