VEPŘOVÁ BRATISLAVSKÁ PLEC S MANDLOVÝM KNEDLÍKEM

Oli

VEPŘOVÁ BRATISLAVSKÁ PLEC S MANDLOVÝM KNEDLÍKEM

Klasické jídlo v lowcarb hávu :)

Děkujeme Věře Husákové za recept :)

Postup přípravy

  1. Maso si očistím a svážu do válečku,osolím a opepřím.Na sádle si do růžova osmažím cibuli,přidám maso a ze všech stran opeču,opatrně,abych nespálila cibuli.Zarestuji protlak,přidám bobkový list,zaliji vývarem a dusím doměkka.

  2. Maso vyndám,přidám lupinovou mouku a rozmixuji,dám vařit,vložím nakrájenou mrkev s celerem,přiliji mléko,vrátím zpět maso a vařím do změknutí zeleniny.

  3. Vyndám maso,které rozvážu a nakrájím na plátky,do omáčky přidám hrášek,šlehačku a jen krátce povařím.Dochutím solí,pepřem a citronovou šťávou.

  4. Knedlík - umixuji a 2 minuty vlním v mikrovlnce.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte