Tahle dobrota ve stylu šunkofleků určitě stojí za vyzkoušení. Místo uzeného masa je tam uzené tofu. Zkuste.
- 1h
- 3 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
200 g |
200 g |
300 g |
300 g |
100 g |
100 g |
0,5 kusu |
0,5 kusu |
1 kus |
1 kus |
3 kusy |
3 kusy |
1 lžička |
1 lžička |
1 špetka |
1 špetka |
50 g |
50 g |
Postup přípravy
-
Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Mezi tím si na kousku másla osmahneme cibuli a na kolečka nakrájený pórek, přidáme nahrubo nastrouhané uzené tofu a propláchnuté kysané zelí. Chvíli společně dusíme, pak přimícháme do těstovin, zalijeme rozšlehanými vejci, okořeníme, promícháme a přendáme do zapékací formy. Zapékáme asi 20 minut, dokud vrch nezezlátne.
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů