Ryba je dobrá, lowcarb příloha taky...
Za sledování a sdělení budu ráda i na ig:
@hrisny_lowcarb
https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...
- 20m
- 1 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
| Tilápie | |
|---|---|
|
(já měla tilápii) 200 g |
200 g |
|
1 lžička |
1 lžička |
|
1 lžička |
1 lžička |
|
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
| Hranolky | |
|
150 g |
150 g |
|
sýr parmazánového typu, strouhaný 10 g |
10 g |
|
1 lžička |
1 lžička |
|
1 špetka |
1 špetka |
|
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Filety okořeníme a opečeme na másle dozlatova.
-
Batát omyjeme, nakrájíme, polijeme olejem, okořeníme a promícháme. Poté rozprostřeme na plech s pečícím papírem a pečeme na 180 stupňů dozlatova, pak je "shrábneme" na hromadu, posypeme sýrem a zapečeme.
Makronutrienty
40%
45%
| Čeho | na 100 g | na 1 porci |
|---|---|---|
| Energetická hodnota | 429 kJ | 1 605 kJ |
| Kalorická hodnota | 103 kcal | 384 kcal |
|
Sacharidy
z toho cukry |
8,47 g
1,68 g |
31,6 g
6,28 g |
| Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,847 SVJ | 3,16 SVJ |
|
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
3,25 g
1,48 g |
12,2 g
5,54 g |
| Bílkoviny | 9,58 g | 35,8 g |
| Sůl | 1,22 g | 4,57 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů














