Salát s kuřecím masem, broskví, borůvkami a sýrovým dresinkem

Kateřina Gallinová

Salát s kuřecím masem, broskví, borůvkami a sýrovým dresinkem

Letní salát ze sezónní zeleniny a ovoce a spousty bílkovin.

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsa nákrájejte na malé tenké plátky, orestujte na kokossovém oleji a duchuťte solí.

  2. Salát nakrájejte na nudličky, okurku na čtvrtkolečka a broskev na kostičky.

  3. Rozmixujte sýr, kefír, hořčici, sušený česnek, bazalku, oregano a sůl na dresink.

  4. Do hlubokých talířu rozdělte salát, okurku, broskev, borůvky, orestované kousky kuřecího masa a sýrový dresink a ihned podávejte.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte