
Krémová pistáciová zmrzlina ze šlehačky a 125 g pistáciového másla s špetkou soli. Jednoduchý domácí dezert vyrobený v silikonových formách pro letní osvěžení.
Postup přípravy
-
Vyšlehejte 250 ml šlehačkové smetany, přidejte 125 g pistáciového másla a trošku soli.
Zamrazte v silikonových formách s dřívkem nebo ve větší misce.
Makronutrienty
19%
14%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1 699 kJ | 0 J |
Kalorická hodnota | 406 kcal | 0 cal |
Sacharidy
z toho cukry |
10,6 g
3,81 g |
0 g
0 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 1,06 SVJ | 0 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
38 g
15,9 g |
0 g
0 g |
Bílkoviny | 8,06 g | 0 g |
Sůl | 0,607 g | 0 g |
Alergeny
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů