Polévka z kuřecích křídel

Marcela Šlehofrová - Vaříme bez tuku

Účastní se soutěže: Osvědčené kuchařské trumfy

Polévka z kuřecích křídel

Postup přípravy

  1. V tlakovém hrnci uvaříme kuřecí křídla s bobkovým listem a solí. Z polévky sebereme všechen vyvařený tuk. (nejlépe to jde, když necháme polévku do druhého dne vychladit v ledničce).

  2. Do vývaru nakrájíme na větší kousky mrkev a petržel, uvaříme do měkka.

  3. Přidáme bylinky a jarní cibulku a už nevaříme.

  4. Pozor, kuřecí křídla s kůží obsahují více tuku než prsa nebo stehna bez kůže. Kdo má dietu bez tuku, neměl by křídla vůbec používat a uvařit polévku třeba z prsních řízků.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte


Další recepty, které vám budou zaručeně chutnat