Květákové “rizoto” a ředkvičky s Pak Choi - LC

Celá já

Účastní se soutěže: Jíme dobře

Květákové “rizoto” a ředkvičky s Pak Choi  - LC

Rychlý, zdravý a barevný nízkosacharidový (lowcarb)oběd či večeře...květák, zelenina...mňam:)

Postup přípravy

  1. Na oleji osmahnout pokrájenou cibuli, zaprášit paprikou, přidat maso, osolit, opepřit a osmahnout. Pak přidat pokrájené papriky a mrkev, chvíli spolu podusit. Nakonec přidat na hrubém struhadle nastrouhaný květák, zase podusit a pak vmíchat sýr dle libosti jak kdo má rád.

  2. Na máslo vhodit ředkvičky a chvíli opékat, pak přidat Pak Choi - jednotlivé lístky zvlášť, dát trochu chilli a česneku a trošku opéct.

    Dobrou chuť ????

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte