Jarní lowcarb oběd, můžeme naplnit čerstvými bylinkami.
Další receptíky najdete zde:
https://www.instagram.com/p/CcaLAJoL47g/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
- 1h
- 2 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
| Rolky | |
|---|---|
|
300 g |
300 g |
|
50 g |
50 g |
|
4 kusy |
4 kusy |
|
30 g |
30 g |
|
1 lžíce |
1 lžíce |
|
2 špetky |
2 špetky |
|
2 špetky |
2 špetky |
| Pak Choi | |
|
300 g |
300 g |
|
1 lžička |
1 lžička |
|
2 špetky |
2 špetky |
|
2 špetky |
2 špetky |
Postup přípravy
-
Osmahneme slaninu, žampiony a hrášek. Stehenní řízky si z obou stran osolíme a opepříme, dáme na alobal, naplníme směsí a zamotáme do alobalu. Pečeme na 180 stupňů 40 minut. Poté opečeme na másle ze všech stran.
-
Pak Choi osolíme, opepříme a dusíme na másle doměkka.
Makronutrienty
10%
44%
| Čeho | na 100 g | na 1 porci |
|---|---|---|
| Energetická hodnota | 527 kJ | 2 052 kJ |
| Kalorická hodnota | 126 kcal | 490 kcal |
|
Sacharidy
z toho cukry |
2,01 g
0,129 g |
7,82 g
0,502 g |
| Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,201 SVJ | 0,782 SVJ |
|
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
9,32 g
3,57 g |
36,3 g
13,9 g |
| Bílkoviny | 8,73 g | 34 g |
| Sůl | 3,34 g | 13 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů













