Klasika v lowcarb verzi :)
Další recepty hledej:
@hrisny_lowcarb
https://instagram.com/hrisny_lowcarb?igshid=cjUwdTlvaGRiZGhq
- 45m
- 1 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Maso | |
---|---|
1 kus |
1 kus |
300 g |
300 g |
125 g |
125 g |
1 kus |
1 kus |
2 kusy |
2 kusy |
1 špetka |
1 špetka |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
Avokádo | |
1 kus |
1 kus |
1 kus |
1 kus |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Batát nastrouháme,přidáme sýr, vejce, česnek, majoránku, kmín, sůl, pepř a pořádně promícháme. Kuřecí prso rozřízneme, osolíme a opepříme. Část směsi z batátů rozprostřeme na plech s pečícím papírem, na něj položíme kuřecí prsa a přikryjeme další částí z batátů. Pečeme na 180 stupňů dozlatova.
-
Avokádo rozmačkáme, přidáme nakrájené jalapeno, osolíme a opepříme.
Makronutrienty
32%
40%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 608 kJ | 5 902 kJ |
Kalorická hodnota | 145 kcal | 1 411 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
8,77 g
1,68 g |
85,1 g
16,4 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,877 SVJ | 8,51 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
7,65 g
3,02 g |
74,3 g
29,3 g |
Bílkoviny | 10,9 g | 106 g |
Sůl | 0,583 g | 5,66 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů