- 4h
- 4 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Maso | |
---|---|
500 g |
500 g |
1 lžička |
1 lžička |
1 špetka |
1 špetka |
Zelenina | |
1 lžíce |
1 lžíce |
500 g |
500 g |
0,5 kusu |
0,5 kusu |
1 kus |
1 kus |
1 stonek |
1 stonek |
1 kus |
1 kus |
1 kus |
1 kus |
20 g |
20 g |
1 kus |
1 kus |
1 lžička |
1 lžička |
Polévka univerzální bylinkový a kořenící přípravek 2 lžičky |
2 lžičky |
Zahuštění | |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 lžička |
1 lžička |
Postup přípravy
-
Kuřecí prsa osolíme-já dala bylinkovou sůl,opepříme,prostě koření,kdo má co rád.Na Ghí jsem orestovala zeleninu.Měla jsem zbytek Thajské,přidala jsem kousek cukety,červenou kapii,sterilovanou papriku,řapíkatý celer,mrkev,bílou papriku,rajče,sušená rajčata,cibuli.ochutila jsem troškou Podravky a koření Garam masala.
-
.Přendala jsem do PH,na zeleninu jsem položila prsa a nechala na stupeň High.Po 3 hodinách jsem vmíchala 1 polévkovou lžíci ovesných otrub a nechala ještě 1 h.Když bylo hotovo,přidala jsem trochu sladké chilli omáčky.Vůbec nepodléváme,zelenina pustí hodně vody....
Makronutrienty
35%
53%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 320 kJ | 1 203 kJ |
Kalorická hodnota | 76,4 kcal | 288 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
6,1 g
2,56 g |
23 g
9,65 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,61 SVJ | 2,3 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
2,08 g
0,835 g |
7,82 g
3,14 g |
Bílkoviny | 9,17 g | 34,5 g |
Sůl | 0,949 g | 3,57 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů