
Nehledat ve vaření složitosti....jednoduchý recept a příprava a je z toho velmi chutný low carb (LC) oběd :)
- 20m
- 1 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Maso | |
---|---|
1 kus |
1 kus |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 špetka |
1 špetka |
2 lžíce |
2 lžíce |
2 hrsti |
2 hrsti |
Příloha | |
1 svazek |
1 svazek |
0,5 kusu |
0,5 kusu |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 lžička |
1 lžička |
Postup přípravy
-
Základem pod maso je cibule zarestovaná na ghí, pak maso, nechat zatáhnut a mírně opéct, koření, sůl, trocha vody, která se hned skoro všechna zredukuje a listy špenátu, které nechám jen zavadnout.
-
Příloha ředkvičky a lilek na kostičky zarestované na ghí.
A je hotovo.
Makronutrienty
11%
64%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 376 kJ | 0 J |
Kalorická hodnota | 89,8 kcal | 0 cal |
Sacharidy
z toho cukry |
1,8 g
0,618 g |
0 g
0 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,18 SVJ | 0 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
4,35 g
2,28 g |
0 g
0 g |
Bílkoviny | 10,7 g | 0 g |
Sůl | 1,44 g | 0 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů