Krkovička té muffinky

Účastní se soutěže: Spolu u stolu

Krkovička té muffinky

Skvělé a jedlé muffinky

Postup přípravy

  1. Krkovičku nameleme, ochutíme částí soli a pepře. Natlačíme do formy na muffiny, tak aby vznikl ďůlek. Do něj dáme nakrájenou slaninu a chedar a zalijeme rozšlehaným vajíčkem ochuceným solí a pepřem. Pečeme na 200°C asi 15-20 minut.

    Místo slaniny a chedaru se dají použít jiné suroviny. (např. žampiony, špenát, kozí sýr, atd.)

    Krkovičku nameleme, ochutíme částí soli a pepře. Natlačíme do formy na muffiny, tak aby vznikl ďůlek. Do něj dáme nakrájenou slaninu a chedar a zalijeme rozšlehaným vajíčkem ochuceným solí a pepřem. Pečeme na 200°C asi 15-20 minut.
Místo slaniny a chedaru se dají použít jiné suroviny. (např. žampiony, špenát, kozí sýr, atd.)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte