Housky z mozzarely - LC

Housky z mozzarely - LC

Krásné lowcarb pečivo od Anny Fojtíkové, děkujeme :)

Postup přípravy

  1. Nastrouhala jsem 1 balení Mozzarely a přidala k ní 30 gr. zakysané smetany a dala na 30 sekund do mikrovlnky, pak jsem vytáhla a zamíchala a znovu dala na 30 sekund do mikrovlnky.

  2. Pak jsem přidala 70 gr. mandlové mouky a 30 gr. mletého zlatého lněného semínka a 3 lžičky prášku do pečiva bez fosfátů, trošku soli a kmínu. Nakonec jsem vmíchala 1 vejce a rukama zadělala těsto. Pak jsem ještě od oka přidala celá semínka slunečnicová a tmavá lněná, ale to už jen tak od oka na zahuštění. Housky jsem před pečením posypala kmínem...Pekla jsem na 160 st. 40 minut.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte