Jednoduché a rychlé chutné jídlo.
- 30m
- 2 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
| steak | |
|---|---|
|
300 g |
300 g |
|
1 špetka |
1 špetka |
|
1 špetka |
1 špetka |
| Příloha | |
|
200 g |
200 g |
|
2 snítky |
2 snítky |
|
1 lžíce |
1 lžíce |
|
1 špetka |
1 špetka |
|
1 lžíce |
1 lžíce |
|
100 ml |
100 ml |
Postup přípravy
-
Fazolky orestujeme na másle, osolíme. K fazolkám přidáme kopr , ocet a zalijeme smetanou. Necháme zhoustnout. Podle sebe dochutíme dál octem nebo solí.
Pečeni osolíme , opepříme a vedle na pánvi zprudka osmahneme.
Makronutrienty
10%
32%
| Čeho | na 100 g | na 1 porci |
|---|---|---|
| Energetická hodnota | 807 kJ | 2 536 kJ |
| Kalorická hodnota | 193 kcal | 606 kcal |
|
Sacharidy
z toho cukry |
2,87 g
0,599 g |
9,03 g
1,88 g |
| Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,287 SVJ | 0,903 SVJ |
|
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
16,6 g
7,32 g |
52,3 g
23 g |
| Bílkoviny | 9,07 g | 28,5 g |
| Sůl | 0,426 g | 1,34 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů













