Domácí LC Cibulový chleba.

Food by Heart

Účastní se soutěže: Jíme dobře

Domácí LC Cibulový chleba.

RECEPT Na tento vyniakjící chlebík nás moc zaujal.Je velice rychlý a z výsledku jsme byli nadšeni!!! chleba chutná naprosto úžasně a kdo ho ochutnal ,nepoznal že je bez sacharidů a okamžitě škemral recept.

určitě doporučujeme vyzkoušet!

Postup přípravy

  1. Nejprve jsi na kokosovém oleji osmažíme 2 nakrájené cibule pěkně dozlatova.Nastrouháme si 200g tvrdého sýra,my použili 30% Eidam,přidáme 4 vejce,půl lžičky soli,jednu lžičku mletého kmínu,2 lžíce semínek(slunečnice,tykev,len,sezam,chia),1 lžičku prášku do pečiva bez fosfátů,3 polévkové lžíce psylia,2 polévkové lžíce mandlové mouky.

  2. Přidáme smaženou cibulku,a 2 polévkové lžíce nahrubo semletých semínek dle vaší volby.z hotové směsi uděláme rukama bochánek nebo dva ,navrchu nařežeme a můžeme posypat třeba parmazánem nebo semínky.pečeme v troube na 200°C 15minut ,potom troubu zmírníme na 150°C a dopečeme cca 30 min.dobu pečení je nutno přizpůsobit velikosti bochánků a vaší troubě!

    doufám že si pochutnáte jako my :-)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte