Žampionová polévka s mrkví a krůtím masem

Dáša

Žampionová polévka s mrkví a krůtím masem

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
máslo přepuštěné, ghí 5 g
krůtí prsa 160 g
žampiony čerstvé 120 g
mrkev 120 g
sůl 0,5 lžičky
smetana na vaření 30 ml

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kousky a orestujte na ghí. Hotové maso vyjměte z hrnce. Nasypte do hrnce žampiony a asi 90 g mrkve na plátky. Orestujte a zalijte půl litrem vody. Když je mrkev měkká, tak polévku rozmixujte. Přidejte zbytek mrkve nakrájený a jemné proužky a vraťte do polévky maso. Zjemněte smetanou a osolte. Můžete přidat různé bylinky podle vlastní chuti :)

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů