WESTERN FAZOLE A JAK JINAK NEŽ DOMÁCÍ CHLEBÍČEK

Danula

Oblíbený oběd či večeře...

WESTERN FAZOLE A JAK JINAK NEŽ DOMÁCÍ CHLEBÍČEK

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
fazole barevné 500 g
klobása ostravská 200 g
cibule 2 kusy
česnek stroužky 5 kusů
rajský protlak 160 g
cuketa 1 kus
chilli sušené mleté 1 špetka
paprika sladká mletá 1 lžička
sůl 0,5 lžičky
Vegeta 0,5 lžičky

Postup přípravy

  1. 1 sáček barevných fazolí, 2 libovější klobásy (na kolečka), 2 cibule (nadrobno), 5 stroužků česneku (na plátky), 2 plechovky rajčatového protlaku, 1 středně velká cuketa (na kostičky, pokud má už tvrdší slupku, raději oloupeme, případně vykrojíme semínka), mleté chilli, mletá sladká paprika, sůl, Vegeta.

  2. Fazole nechat přes noc namočené ve vodě. Druhý den slít a propláchnout ve studené vodě.

  3. Na pánvi orestovat cibuli, přidat česnek, mletou papriku a rajský protlak, zarestovat, přihodit fazole a cuketu, zalít vodou a dusit doměkka. Poté přidat klobásu, chilli, dochutit solí a Vegetou a případně zahustit hotovou jíškou.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů