Vepřové rillettes z pomalého hrnce - LC

Celá já

Účastní se soutěže: Voňavé vaření

Vepřové rillettes z pomalého hrnce - LC

Vepřové rillettes je vynikající a voňavá masová pomazánka, ze které vám zvlhnou koutky:) Je přirozeně bez lepku a ze samých dobrých věcí. V pomalém hrnci je tato low carb svačina připravená skoro bez práce.

Postup přípravy

  1. Asi 1kg bůčku nakrájet na kostičky, prosolit (1-2 lžičky), po lžičce ml.pepře, drceného kmínu a sušeného česneku. Dvě lžíce bílého vína, já dala bílý vinný ocet.

  2. Pomalit na Low cca 8 hodin, pak mačkadlem na brambory co nejvíce rozdrtit, dát do sklenic a nechat ztuhnout, mazat na cokoliv a papat.

  3. Bůček jsem dala i s kůží, není to tam poznat pokud by to někomu vadilo.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte