TRHANÉ VEPŘOVÉ MASO S CELEROVÝMI A MRKVOVÝMI HRANOLKY

Oli

Skvělé lowcarb jídlo! Děkujeme Věře Husákové za recept :)

TRHANÉ VEPŘOVÉ MASO S CELEROVÝMI A MRKVOVÝMI HRANOLKY

Suroviny pro 5 osob

Čeho Kolik
vepřová krkovice bez kosti 1 kg
pepř černý mletý 1 lžíce
paprika sladká mletá uzená 1 lžíce
kmín drcený 2 lžičky
sůl 2 lžičky
worcestrová omáčka 2 lžíce
rajský protlak 2 lžíce
cibule 2 kusy
česnek stroužky 6 kusů

Postup přípravy

  1. Koření smíchám a potřu s tím důkladně maso. Dám do pekáčku, kam jsem nakrájela cibuli a česnek, zakryji a peču na 150°C 3 hodiny. Pak maso vidličkou natrhám.

  2. Celer a mrkev nakrájím na cca 1 cm silné hranolky a v osolené vodě vařím cca 3 minuty, osuším, dám do hf, stříknu olejem, posypu kořením a peču na 18o°C cca 15-20 minut…

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů