Tatarák z čerstvého bio lososa

Jídelní plán

Losos je pro nás velmi přínosný, tento tatarák jistě vám i návštěvě udělá radost...oči, jazýček i zdraví si přijdou na své :) Skvělý tip na pohoštění nám dala Ali Lea, děkujeme :)

Tatarák z čerstvého bio lososa

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
losos filet 300 g
nakládané kapary 20 g
pepř červený 5 g
citronová šťáva, čerstvá 1 lžíce
sůl 1 lžička
cibulka jarní, sečka 2 kusy
olivový olej 1 lžička
nakládané kapary 4 g
avokádo 1 kus
sůl 1 špetka
pepř bílý mletý 1 špetka
citronová šťáva, čerstvá 1 lžička
rukola 1 hrst
polníček 1 hrst

Postup přípravy

  1. Lososa si lehce mixneme v mixéru, nebo nakrájíme nadrobno. Cibulku také nadrobno, přidáme ostatní a vše dobře promícháme. Necháme na lince 30 minut odležet.

  2. Avokádo na kostičky posolit, popepřit a pokapat citrónem. Trochu rukoly a polníčku na ozdobu. Jíst buď samotné nebo s lc chlebíkem.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů