Sójové maso se zeleninou

Dáša

Sójové maso se zeleninou

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
sojové maso, kostky 80 g
škrob jemný 3 lžičky
cibulka jarní, sečka 6 kusů
mrkev 4 kusy
kukuřice sterilovaná 280 g
sůl 1 lžička
pepř černý mletý 1 špetka
bujón zeleninový 1 kus
slunečnicový olej 0,5 lžičky

Postup přípravy

  1. Asi dvě hodiny před vařením dáme sójové maso do misky, přidáme bujon a zalijeme vodou, aby bylo těsně ponořené. všechnu vodu by mělo vsáknout. Před vařením přidáme škrob a promícháme. Na nepřilnavou pánev dáme trochu oleje (používám ve spreji, aby bylo tuku opravdu málo), přidáme nakrájenou cibulku a lehce osmahneme. Přidáme sójové maso a restujeme. Trochu podlijeme, přidáme mrkev, kukuřici a necháme podusit. Ochutíme solí, pepřem a je hotovo.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů