Oblíbená klasika, jen lowcarb...poznali byste rozdíl?
Další recepty a návody ➡️ @hrisny_lowcarb 😍🍀
https://instagram.com/hrisny_lowcarb?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
- 1h:10m
- 4 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Roštěná | |
---|---|
hovězí maso, nízký roštěnec, roštěná 600 g |
600 g |
2 kusy |
2 kusy |
4 kusy |
4 kusy |
4 lžičky |
4 lžičky |
1 lžíce |
1 lžíce |
4 špetky |
4 špetky |
4 špetky |
4 špetky |
Hranolky | |
1 kus |
1 kus |
1 lžička |
1 lžička |
1 špetka |
1 špetka |
2 špetky |
2 špetky |
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Maso osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na pánev dáme máslo a osmažíme maso zprudka dozlatova. Poté vyjmeme, dáme do multifunkčního hrnce a na pánev dáme žampiony s cibulí, osolíme a opepříme, opečeme dozlatova. Přidáme k masu a dusíme v hrnci hodinu.
-
Celer nakrájíme, okořeníme, polijeme olejem a promícháme. Pečeme na 190 stupňů dozlatova.
Makronutrienty
25%
43%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 482 kJ | 1 197 kJ |
Kalorická hodnota | 115 kcal | 286 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
5,29 g
1,14 g |
13,1 g
2,83 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,529 SVJ | 1,31 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
6,79 g
3,36 g |
16,8 g
8,34 g |
Bílkoviny | 9,01 g | 22,4 g |
Sůl | 2,03 g | 5,04 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů