Restovaná paprika se škvarky a tymiánem
Jednoduchá, moc dobrá a super rychlá low carb příloha ke grilovanému masu.
- 15m
- 2 porce
- jednoduché
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
červená paprika | 3 kusy |
vepřové škvarky | 1 hrst |
vepřové sádlo | 1 oříšek |
cibule červená | 0,5 kusu |
sojová omáčka | 2 lžíce |
pepř černý mletý | 1 špetka |
sůl | 0,5 lžičky |
tymián čerstvý | 1 snítka |
Postup přípravy
-
Papriku očistíme a pokrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Tymián strhneme z větviček. Na pánvi rozehřejeme sádlo, osmahneme na něm škvarky se sojovou omáčkou. Jakmile se prohřejí, přidáme nakrájenou zeleninu, tymián, sůl a pepř. Zprudka orestujeme. Než si uvaříte kávu, máme hotovo:) Dobrou chuť:)
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů