Restovaná paprika se škvarky a tymiánem

Jídelní plán

Jednoduchá, moc dobrá a super rychlá low carb příloha ke grilovanému masu.

Restovaná paprika se škvarky a tymiánem

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
červená paprika 3 kusy
vepřové škvarky 1 hrst
vepřové sádlo 1 oříšek
cibule červená 0,5 kusu
sojová omáčka 2 lžíce
pepř černý mletý 1 špetka
sůl 0,5 lžičky
tymián čerstvý 1 snítka

Postup přípravy

  1. Papriku očistíme a pokrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Tymián strhneme z větviček. Na pánvi rozehřejeme sádlo, osmahneme na něm škvarky se sojovou omáčkou. Jakmile se prohřejí, přidáme nakrájenou zeleninu, tymián, sůl a pepř. Zprudka orestujeme. Než si uvaříte kávu, máme hotovo:) Dobrou chuť:)

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů