RAW vosí hnízda (až na ten rum :-) )

Marie Hloušková, RUTINA.cz

Účastní se soutěže: Chutné svačinky

RAW vosí hnízda (až na ten rum :-) )

RAW vosí hnízda letos frčí a chápu proč…..piškoty už nejsou to, co bývaly, a cukroví, které je vytvořené z čistých, přírodních surovin bez přidaného cukru prostě stojí za hřích!

Kdo chce echt dodržet RAW pravidla, vynechá rum a v náplni nahradí rum jablečnou šťávou…..ale tak nějak tuším, že bez rumu to není ono

Postup přípravy

  1. Datle jsem vložila do mixéru a mixovala necelé 2 minuty. Vzniklo lepivé těsto. Do těsta jsem přidala ostatní suroviny na hnízda a mixovala při vysokých otáčkách dalších pár minut. Vzniklé těsto lepí tak akorát a drží pěkně pohromadě.

    Datle jsem vložila do mixéru a mixovala necelé 2 minuty. Vzniklo lepivé těsto. Do těsta jsem přidala ostatní suroviny na hnízda a mixovala při vysokých otáčkách dalších pár minut. Vzniklé těsto lepí tak akorát a drží pěkně pohromadě.
  2. Těsto dám stranou a rozmixuji ingredience na náplň.

    Hnědé těsto vtlačuji do kokosovým cukrem vysypaných formiček na vosí hnízda, vařečkou udělám dírku (doupravím prstem podle potřeby), lžičkou vliji náplň a přiklopím kolečkem sušeného banánu.

    Těsto dám stranou a rozmixuji ingredience na náplň.

Hnědé těsto vtlačuji do kokosovým cukrem vysypaných formiček na vosí hnízda, vařečkou udělám dírku (doupravím prstem podle potřeby), lžičkou vliji náplň a přiklopím kolečkem sušeného banánu.
  3. Nechám tuhnout v chladu

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte