POMALU PEČENÉ HOVĚZÍ ROLKY - LC

Kristýna

POMALU PEČENÉ HOVĚZÍ ROLKY - LC

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
hovězí maso zadní 400 g
sůl 1 lžička
pepř černý mletý 2 špetky
hořčice plnotučná 2 lžičky
slanina anglická 50 g
cibulka jarní, sečka 2 kusy
celer 1 kus
mrkev 2 kusy
sádlo 2 lžíce
cibule 1 kus

Postup přípravy

  1. Tenký plátek hovězího masa osolit a opepřit (možno potřít hořčicí), poklást po celé ploše slaninou, na kraj naskládat dlouhý list-nať čerstvé jarní cibulky, proužky celeru a mrkve a zabalit do masa.

  2. Rolku převázat provázkem a dát zprudka zarestovat ze všech stran na sádle, aby se maso zatáhlo. Po té maso vyndat a na zbylém sádle osmažit hrst cibule do zlatova.

  3. Do pekáčku vložit rolky, osmaženou cibulku a zbylou zeleninu-mrkev, celer, cibulku, přiklopit a péct pomalu v troubě do změknutí. Na posledních 15 minut maso otočit a dopéct bez pokličky na plný výkon trouby.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů