PIZZA ŠTRÚDL

waytohealth

Účastní se soutěže: Voňavé vaření

PIZZA ŠTRÚDL

Hodí se na cesty nebo jako občerstvení na oslavy, Silvestra...

Postup přípravy

  1. Mozzarellu vyndáme z nálevu, natrháme na kousíčky a rozmixujeme s vejci. Přidáme psyllium, sůl a promícháme. Těsto nalijeme na plech vyložený pečicím papírem a rozetřeme na tenkou placku. Dáme do vyhřáté trouby na 160 stupňů a pečeme 6-8 minut.

  2. Po vytažení potřeme rajčatovým protlakem, posypeme oregánem a vyskládáme šunkou se sýrem. Zabalíme jako štrúdl a vrátíme ještě na chvíli do trouby. Nejlépe se krájí vychladnutý.

    Po vytažení potřeme rajčatovým protlakem, posypeme oregánem a vyskládáme šunkou se sýrem. Zabalíme jako štrúdl a vrátíme ještě na chvíli do trouby. Nejlépe se krájí vychladnutý.
    Po vytažení potřeme rajčatovým protlakem, posypeme oregánem a vyskládáme šunkou se sýrem. Zabalíme jako štrúdl a vrátíme ještě na chvíli do trouby. Nejlépe se krájí vychladnutý.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte