K ochucení krémů, cukroví,zmrzlin atd. A celá výroba této nízkosacharidové pasty trvala 3minuty.
Použijte na moje Pistáciové hvězdičky :)
- 3m
- 20 porcí
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Pasta | |
---|---|
30 g |
30 g |
10 g |
10 g |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
3 lžíce |
3 lžíce |
Postup přípravy
-
V kafe mlýnku si umeleme pistacie co nejjemněji. Přisypeme k nim sladidlo a promícháme. Po lžičkách začneme přidávat horkou vodu. Vždy promícháme, až máme požadovanou hustotu. Přidáme olej a aroma. Mandlové aroma je nutné, dá tomu takovou tu typickou pistáciovou chuť, na kterou jsme zvyklí.
Hotovo a dobrou chuť!
Makronutrienty
32%
17%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 945 kJ | 42,5 kJ |
Kalorická hodnota | 226 kcal | 10,2 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
12,1 g
1,9 g |
0,546 g
0,086 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 1,21 SVJ | 0,055 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
19,2 g
5,1 g |
0,866 g
0,23 g |
Bílkoviny | 6,57 g | 0,296 g |
Sůl | 0,045 g | 0,002 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů