Pařížský vegan salát

Jídelní plán

Pařížský vegan salát

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
robi maso, plátky 500 g
rostlinná alternativa majonézy, sojanéza 150 g
nakládané kyselé okurky 100 g
hrášek sterilovaný 100 g
cibule 1 kus
hořčice plnotučná 1 lžíce
paprika sladká mletá 1 lžička
sůl 1 lžička
pepř černý mletý 1 špetka

Postup přípravy

  1. Robi plátky nakrájíme na proužky, osolíme, opepříme a přidáme mletou papriku (pro lepší barvu). Cibuli a okurky nakrájíme na kostičky a spolu s hráškem smícháme s ochucenými Robi nudličkami. Všechny přísady promícháme se sojanézou a hořčicí a necháme v lednici vychladit.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů