Pařížský vegan salát
- 20m
- 4 porce
- jednoduché
- Bez tepelné úpravy
- Přílohy
- Rostlinný původ
- Saláty
- Silvestr
- Slavnostní tabule
- Svačiny a přesnídávky
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
robi maso, plátky | 500 g |
rostlinná alternativa majonézy, sojanéza | 150 g |
nakládané kyselé okurky | 100 g |
hrášek sterilovaný | 100 g |
cibule | 1 kus |
hořčice plnotučná | 1 lžíce |
paprika sladká mletá | 1 lžička |
sůl | 1 lžička |
pepř černý mletý | 1 špetka |
Postup přípravy
-
Robi plátky nakrájíme na proužky, osolíme, opepříme a přidáme mletou papriku (pro lepší barvu). Cibuli a okurky nakrájíme na kostičky a spolu s hráškem smícháme s ochucenými Robi nudličkami. Všechny přísady promícháme se sojanézou a hořčicí a necháme v lednici vychladit.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů