Norský rybí salát - bez lepku a laktózy

Radka

Účastní se soutěže: Spolu u stolu

Norský rybí salát - bez lepku a laktózy

Je libo něco pikantního, třeba se bude hodit na volné dny...rybí saláty a chroupací tyčinky pro všechny. Bez lepku, případně i mléka a vajec. Více příprav rybích pokrmů najdete i v Radčiných kuchařkách bez lepku.....1,2

Postup přípravy

  1. Zavináče rozbalíme, zelí z vnitřku posekáme na drobné kousky. Sleďové závitky oloupeme z kůže (trochu se rozpadají, ale nevadí).

  2. Zavináče rozbalíme, zelí z vnitřku posekáme na drobné kousky. Sleďové závitky oloupeme z kůže (trochu se rozpadají, ale nevadí).

  3. Podáváme spolu s trhaným listovým salátem a čerstvým pečivem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte