Nakládaná mozzarela
Rychlá a moc dobrá nakládaná mozzarella. Top večeře i jedlý dárek.
- 35m
- 4 porce
- středně obtížné
- Chuťovky a kanapky
- Jedlé dárky
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Párty
- Primal
- Svačiny a přesnídávky
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
mozzarella light | 4 kusy |
rajčata sušená | 30 g |
petrželka, petrželová nať sušená | 1 lžička |
paprika granule červené | 10 g |
pažitka nať sušená | 1 lžíce |
česnek sušený / granulovaný | 0,25 lžičky |
olivový olej | 60 ml |
Postup přípravy
-
V míse smíchejte koření a olivový olej. Poté přidejte sýr nakrájený na kostky o velikosti sousta. Nebo si ušetřete práci a hned kupte malé sýrové kuličky. Dobře promíchejte. Nechte v lednici alespoň 30 minut uležet. Podávejte s listovým salátkem.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů