Výborná nízkosacharidová (lowcarb) mska od Lucie Hamzové, děkujeme!
- 1h:10m
- 6 porcí
- jednoduché
Potřebné suroviny
Hmota | |
---|---|
250 g |
250 g |
20 g |
20 g |
30 ml |
30 ml |
1 lžička |
1 lžička |
prostě 3 lžičky 10 ml |
10 ml |
Poleva | |
30 g |
30 g |
1 lžíce |
1 lžíce |
Postup přípravy
-
Všechny ingredience zapracujeme a vytvoříme hladký krém, který dáme do obdélníkové dózy (tu vylozime alobalem... Aby se nám to dobře vyndavalo.. a poté šup do mrazáku.
-
Po 1 h vyndame a potřeme rozpuštěnou čokoládou a dáme opět do mrazáku.. Než vše ztuhne...
Makronutrienty
21%
24%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1 110 kJ | 642 kJ |
Kalorická hodnota | 265 kcal | 153 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
8,46 g
5,03 g |
4,89 g
2,91 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,846 SVJ | 0,489 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
22,1 g
12,4 g |
12,8 g
7,17 g |
Bílkoviny | 9,54 g | 5,51 g |
Sůl | 0,083 g | 0,048 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů