Mascarpone řezy s borůvkami LC

Lucca

Účastní se soutěže: Jíme dobře

Mascarpone řezy s borůvkami LC

Sladké dezerty moc často nepeču. Ale když je velká chuť tak zásadně jednoduše a dobře.

Tohle je další nebe v hubě.

Postup přípravy

  1. Suroviny na krém si vyšleháme a dáme do ledničky vychladit.

    Žloutky vyšleháme se lžící sladidla a kakaa a vedle vyšleháme bílky . Opatrně spolu spojíme a pečeme v pekáčku vyložený pečícím papírem 15-20 minut na 180°

    Já měla pekáček o velikosti 22*17 cm.

    Korpus necháme vychladnout a když je vychladlý potřeme krémem, posypeme borůvkami a polijeme polevou.

    Poleva je pouze rozpuštěná čokoláda ve smetaně.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte